Մեղրով տորթ․ խորհուրդներ և հնարքներ ձեր բաղադրատոմ..
Մեղրով թխվածքը կամ մեղրով տորթը բոլորիս ծանոթ է և..
ԱվելինՇատերին է ծանոթ իրավիճակը, երբ որևէ բան թխելիս ամբողջությամբ հետևում եք բաղադրաստոմսին, բայց թխվածքը վերջում, մեղմ ասած, չի արդարացնում սպասելիքները։ Ի՞նչն է պատճառը, վատ բաղադրատո՞մսը, թե՞ վատ ջեռոցը։ Եթե ոչ առաջինը, ոչ էլ վերջինը, ուրեմն Դուք, հավանաբար, անում եք ջերմաստիճանի հետ կապված 3 սխալներից առնվազն մեկը․
Խուսափե՛ք ջերմաստիճանի 3 սխալ «երանգներից», որպեսզի թխելու գործընթացը ․լինի գունավոր, իսկ թխվածքը դառնա Ձեր լավագույն «կտավը»։
Մեղրով թխվածքը կամ մեղրով տորթը բոլորիս ծանոթ է և..
ԱվելինՍովորաբար տորթերը սեղանին դրվում են հենց գնման օրը..
ԱվելինԵվրոպայի լավագույն սրճարաններում ամենապահանջված թխ..
Ավելին