top
Սխալ ջերմաստիճանի 3 երանգները

Սխալ ջերմաստիճանի 3 երանգները

Շատերին է ծանոթ իրավիճակը, երբ որևէ բան թխելիս ամբողջությամբ հետևում եք բաղադրաստոմսին, բայց թխվածքը վերջում, մեղմ ասած, չի արդարացնում սպասելիքները։ Ի՞նչն է պատճառը, վատ բաղադրատո՞մսը, թե՞ վատ ջեռոցը։ Եթե ոչ առաջինը, ոչ էլ վերջինը, ուրեմն Դուք, հավանաբար, անում եք ջերմաստիճանի հետ կապված 3 սխալներից առնվազն մեկը․


  1. Ջեռոցը նախապես չեք տաքացնում։ Ճիշտ ջերմաստիճանը ամենակարևոր կետերից է թխելու մեջ, քանի որ միայն դրա ներքո են բաղադրիչները ձուլվում և տալիս անհրաժեշտ համը։ Ահա թե ինչու շատ կարևոր է նախապես տաքացնել ջեռոցը, որպեսզի ի սկզբանե թխվածքը պատրաստվի ճիշտ ջերմությամբ։
  2. Շատ հաճախ եք բաց անում ջեռոցի դռնակը։ Այո՛-այո՛, գիտենք, որ համբերելը դժվար է, բայց ստիպված պետք է ավելի քիչ բացեք դռնակը, որպեսզի տաք օդը դուրս չգա և պահպանվի ճիշտ ջերմաստիճանը։
  3. Բաղադրիչներիը սխալ ջերմաստիճան ունեն։ Երբ բաղադրատոմսը պահանջում է, որ, օրինակ, ձվերը լինեն սենյակային ջերմաստիճանի, մի՛ անտեսեք դա և առավել ևս մի ՛ փորձեք որևէ բան տաքացնել արհեստականորեն։ Թխելիս պետք չէ շտապել, այլապես կծախսեք ավելի շատ ժամանակ։


Խուսափե՛ք ջերմաստիճանի 3 սխալ «երանգներից», որպեսզի թխելու գործընթացը ․լինի գունավոր, իսկ թխվածքը դառնա Ձեր լավագույն «կտավը»։

Ավելին

Ավելին
Ավելին
Ինչպե՞ս պատրաստել մրջնաբույն

Ինչպե՞ս պատրաստել մրջնաբույն

Մրջնաբույնը ամենատարածված և սիրված խմորեղեններից է..

Ավելին
Ամանորյա աղանդերի կատարյալ տարբերակներ

Ամանորյա աղանդերի կատարյալ տարբերակներ

Ամանորյա սեղանի պարտադիր տարրերից մեկը աղանդերն է...

Ավելին
Ամառային թարմ ու թեթև դեսերտ

Ամառային թարմ ու թեթև դեսերտ

Ամռանը քաղցրավենիք պատրաստելիս պետք է հիշել մի քան..

Ավելին