Հայկական խմորեղեն և մշակութային ինքնություն
Հայկական խմորեղենն ու քաղցրավենիքը սիրված են իրենց..
ԱվելինՇատերին է ծանոթ իրավիճակը, երբ որևէ բան թխելիս ամբողջությամբ հետևում եք բաղադրաստոմսին, բայց թխվածքը վերջում, մեղմ ասած, չի արդարացնում սպասելիքները։ Ի՞նչն է պատճառը, վատ բաղադրատո՞մսը, թե՞ վատ ջեռոցը։ Եթե ոչ առաջինը, ոչ էլ վերջինը, ուրեմն Դուք, հավանաբար, անում եք ջերմաստիճանի հետ կապված 3 սխալներից առնվազն մեկը․
Խուսափե՛ք ջերմաստիճանի 3 սխալ «երանգներից», որպեսզի թխելու գործընթացը ․լինի գունավոր, իսկ թխվածքը դառնա Ձեր լավագույն «կտավը»։
Հայկական խմորեղենն ու քաղցրավենիքը սիրված են իրենց..
ԱվելինՈրտեղի՞ց է սկսվում տոնը: Դե, իհարկե, անհամբեր..
ԱվելինՍովորաբար տորթերը սեղանին դրվում են հենց գնման օրը..
Ավելին