top

Բլոգ

Բլոգ
Բլոգ
Մրջնաբույնի բաղադրատոմս

Մրջնաբույնի բաղադրատ..

Մրջնաբույնը շատերի համար ամենասիրելի աղանդերներից..

Ավելին
5 լավագույն տորթի կրեմները

5 լավագույն տորթի կր..

Իդեալական համեղ տորթի գաղտնիքը ճիշտ պատրաստված շեր..

Ավելին
Պաղպաղակ, ջելատո թե՞ սորբետ: Ո՞րն է տարբերությունը

Պաղպաղակ, ջելատո թե՞..

Ամռանը ամենաքաղցր և զովացնող միջոցներից մեկը պաղպա..

Ավելին
Խորհուրդներ հրուշակագործից (մաս 2)

Խորհուրդներ հրուշակա..

Հրուշակագործությունը կարելի է համարել արվեստի յուր..

Ավելին
Ամառային թարմ ու թեթև դեսերտ

Ամառային թարմ ու թեթ..

Ամռանը քաղցրավենիք պատրաստելիս պետք է հիշել մի քան..

Ավելին
Կատարյալ սիռնիկների բաղադրատոմս

Կատարյալ սիռնիկների..

Սիռնիկներն ամենահայտնի կաթնաշոռային ուտեստներից մե..

Ավելին
Խորհուրդներ հրուշակագործից

Խորհուրդներ հրուշակա..

 Հաճախ ասում են, որ խոհարարությունը արվեստ է,..

Ավելին
Շոկոլադի մահացու չափաբաժին

Շոկոլադի մահացու չափ..

Բոլորս էլ գիտենք, որ ամեն ինչ պետք է չափավոր լինի,..

Ավելին
Ավոկադոյով առանց շաքար տորթ «Մոխիտո»

Ավոկադոյով առանց շաք..

Ավոկադոյով և առանց շաքար «Mojito» տորթը ոչ միայն ա..

Ավելին